CLT-projektinjohto

Massiivipuurakennusten projektinjohto, rakennuttajapalvelut sekä vastaavan mestarin palvelut.

Onko ajatuksissasi CLT:stä valmistettu unelmakoti tai pieni pihavarasto. Et kuitenkaan tiedä miten tämän ajatuksen ja unelman saisi realisoitua valmiiksi rakennukseksi, jossa pimenevänä syysiltana voi käpertyä sohvan nurkkaan rakkaimpiensa viereen? Ei huolta, sillä me autamme sinua kaikissa rakennushankkeeseesi liittyvissä ongelmissa ja vaiheissa.   

Massiwe projektinjohtajana kannamme rakennushankkeestasi päätoteuttajan vastuun. Toimimme hankesuunnitteluvaiheesta aina valmiiseen lopputulokseen saakka. Löydämme sopivimman suunnittelijan, osatoimittajan. Näin saavutamme kokonaisuuden kannalta parhaan teknisen lopputuloksen ja varmistamme, että hankkeesi käynnistyy, etenee ja valmistuu kustannustehokkaasti aikataulussa.

Projektinjohdossa vahvuutemme on yhteistyössä. Pidämme sinut jatkuvasti ajantasalla projektisi kokonaistilanteesta niin teknisten ratkaisujen, kuin saumattoman kommunikaation avulla. Suunnittelun ja toteutuksen aikana projektin etenemistä voidaan havainnollistaan digitaalisen tilannehuoneen avulla.