CLT-runkourakointi

Massiwe on yksi Suomen johtavista CLT-asennuksiin erikoistuneista rakennusalan yrityksistä.

CLT-asennukset
kaikkialle Suomeen

Hoidamme asennuksen kuin asennuksen ympäristöstä riippumatta koko Suomen laajuudella. Ammattitaitomme ja pyrkimyksemme aina parhaaseen laatuun yhdistettynä innokkaaseen otteeseemme jatkuvaan kehitykseen takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kustannustehokasta
rakentamista

Toimintamme ideologian keskiössä on mahdollistaa asiakkaamme innovatiivisten ja monipuolisten hankkeiden toteutuksen aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Yhdistettäessä korkeatasoiset CLT-tuotteet ja ammattitaitoinen asennustiimimme saavutamme yhdessä CLT-rakentamisen parhaat ominaisuudet.

Teemme CLT-asennuspalvelut
kaikkiin kohteisiin

Olipa kyseessä asuinrakennus, julkinen tila tai liikerakennus, me Massiwella olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaan ja tehokkaan CLT-asennuspalvelun räätälöitynä yksilöllisesti projektisi tarpeisiin.

Aikaa ja elämää
kestäviä rakennuksia

Valitsemalla Massiwen valitset projektisi onnistumisen ja kestävän tulevaisuuden. Me osaamme CLT-asennuksen olosuhteessa kuin olosuhteessa. Ole siis fiksu ja luota projektisi asiantunteviin käsiimme ja ota yhteyttä jo tänään. Yhdessä sinä ja me luomme kestäviä ja inspiroivia rakennuksia, jotka kestävät aikaa ja elämää. 

Referenssit ja työmaat

Tutustu toteuttamiimme CLT-kohteisiin.